Training personalizat pentru organizații

Noi la Mentor Academy dezvoltăm diferite programe de formare – traininguri – special adaptate nevoilor tale sau ale organizației tale. Astfel asigurăm conținut nou, adaptat provocărilor actuale pe care le trăim după literatura de specialitate din domeniul ales.

Tu îți alegi tematica, iar noi venim cu formarea și livrarea. Îți garantăm o experiență de neuitat, întrucât programele noastre sunt create după anumite standarde de calitate iar în procesul de livrare nu va lipsi niciodată interactivitatea cu participanții. E ușor să vorbești despre ceea ce crezi tu că este important, însă scopul ultima al unui training este să vezi nivelul participanților și să pleci de acolo să construiești, astfel să fii relevant și folositor.

Pentru cine este acest training personalizat

Acest program se adresează grupurilor de persoane cât și organizațiilor care doresc să învețe mai multe despre un anumit domeniu din aria dezvoltării personale.

Obiectivele trainingului personalizat

Acest program de formare este creat special pentru a ajuta participanții să:

  1. Să dobândească noi cunoștințe și stări de conștientizare personale după tematica aleasă;
  2. Să stimuleze dorință de cunoaștere în domeniul respectiv;
  3. Să se auto-depășească prin punerea în practică a unor pași de acțiune specifici stabiliți de comun acord cu facilitatorul;
  4. Dobândirea de noi obiceiuri ce țin de performanță personală;
  5. Să facă parte dintr-un grup ce va menține participanții responsabili față de propriile promisiuni pe perioada desfășurării programului;
  6. Să învețe să-și evalueze propria dezvoltare personală;

Conținutul trainingului personalizat

Conținutul va fi personalizat în funcție de obiectivele de învățare urmărite și stabilite de comun acord înaintea trainingului

Desfășurarea și durata training-urilor personalizate

Ora și locația va fi stabilită de comun acord cu persoanele înscrise sau online prin aplicația Zoom sau Google Meet. Fiecare sesiune va fi facilitată de unul din mentorii noștri. Durata este variabilă în funcție de solicitările specifice și poate fi de la 1 oră la mai multe ore desfășurate pe o singură întâlnire sau întâlniri succesive.

Pentru învățare se va folosi metoda de creștere în grupuri restrânse. Aceasta e foarte simplă și extrem de eficientă. Grupurile mici implică comunicarea bilaterală într-un mediu încurajator.

În timpul unei activități cu un grup mic, fiecare persoană participantă va fi încurajată să-și exprime punctul de vedere și să împărtășească propriile experiențe. Drept rezultat, toată lumea crește împreună învățând unii de la alții.

Grupurile restrânse sunt eficiente pentru că:

  • Sunt organizate în grupuri de 4 până la 12 oameni;
  • Conferă fiecărui participant o „voce” și o oportunitate pentru a se exprima;
  • Sunt menite să evidențieze și să promoveze creșterea personală prin valori de leadership.
sala training personalizat

Investiție training personalizat

Onorariu

120lei/ oră

Garanția satisfacției

Contactează-ne cu dorințele tale și vom reveni la tine cu detalii:

NUME

EMAIL

TELEFON

MESAJ