Despre workshopul de dezvoltare personală

Acest program de dezvoltare personală pentru tineri și adulți este scânteia și piatra de temelia Mentor Academy pentru dezvoltarea individuală a fiecărei persoane. Fie că este pentru prima dată când auzi despre acest concept, fie că ești un veteran al dezvoltării personale, acest program te va ajuta să fie să pornești pe un drum nou, fie să avansezi pe drumul dezvoltării tale. Poate fi asemănat cu începutul unei noi călătorii care îți va afecta viața pe toate nivelele și îți va deschide noi posibiltăți și oportunități de care poate nu ești conștient încă. Realizările vieții tale sunt strâns legate de dezvoltarea ta personală, iar acest program de top, marca John Maxwell, te va ghida pas cu pas astfel încât să devii capabil de lucruri la care doar visezi în prezent. Programul este organizat și facilitat de unul dintre mentorii noștri parteneri și conține garanția satisfacției.

Cui se adresează acest program de dezvoltare personală pentru tineri și adulți

Acest program se adresează tuturor tinerilor și adulților dornici să crească și să se dezvolte pe plan personal în cadrul unui grup restrâns de participanți cu aspirații asemănătoare

Obiectivele acestui program de dezvoltare personală pentru tineri și adulți

Acest program de formare este creat special pentru a ajuta participanții să:

 1. Își creeze propriul plan de dezvoltare personală;
 2. Să dobândească noi cunoștințe și stări de conștientizare personale;
 3. Să se auto-depășească prin punerea în practică a unor pași de acțiune specifici stabiliți de comun acord cu mentorul facilitator;
 4. Dobândirea de noi obiceiuri ce țin de performanță personală;
 5. Să își extindă rețeaua de cunoștințe cu aspirații asemănătoare de creștere și dezvoltare personală;
 6. Să facă parte dintr-un grup ce va menține participanții responsabili față de propriile promisiuni pe perioada desfășurării programului;
 7. Să învețe să-și evalueze propria dezvoltare personală;
 8. Să facă parte din comunitatea extinsă Mentor Academy.

Conținutul programului de dezvoltare personală pentru tineri și adulți

Programul se va desfășura pe baza cărții a lui John Maxwell „Cele 15 legi ale dezvoltării personale”.

Pasionat de dezvoltarea personală și dezvoltarea oamenilor John Maxwell a lăsat ca moștenire o carte fundamentală pentru fiecare dintre noi, desprinsă din concluziile unei vieți trăite cu succes. Principiile sale dovedite în timp prin succesul personal, ne oferă îndrumarea necesară pentru a deveni ceea ce ne-am dorit dintotdeauna. Cartea te va ajuta sa fii genul acela de persoană care învață toată viața înțelegând că este singura cale către succesul personal.

carte cele 15 legi ale dezvoltarii personale
speaker blanaru alexandru

Desfășurarea și durata acestui program de dezvoltare personală pentru tineri și adulți

Programul este gândit a se desfășura printr-o întâlnire săptămânală online de 60 de minute pe parcursul a 4 luni de zile. La înscriere se va putea alege intervalul orar preferat pentru participare ce variază de luni până vineri în intervalul 17:00 – 20:00. Întâlnirile vor avea loc prin platforma Zoom ce se poate instala gratuit pe telefon, tabletă sau PC. Sesiunile acestui program vor fi facilitate de către Alexandru Blanaru, membru certificat John Maxwell Team.

Pentru învățare se va folosi metoda de creștere în grupuri restrânse. Aceasta e foarte simplă și extrem de eficientă. Grupurile mici implică comunicarea bilaterală într-un mediu încurajator.

În timpul unei activități cu un grup mic, fiecare persoană participantă va fi încurajată să-și exprime punctul de vedere și să împărtășească propriile experiențe. Drept rezultat, toată lumea crește împreună învățând unii de la alții.

Grupurile restrânse sunt eficiente pentru că:

 • Sunt organizate în grupuri de 4 până la 12 oameni;
 • Conferă fiecărui participant o „voce” și o oportunitate pentru a se exprima;
 • Sunt menite să evidențieze și să promoveze creșterea personală prin valori de leadership.

Investiție

Abonament lunar

150lei/ lună
 • Se achită lunar la începutul fiecărei luni
 • Suma acoperă 4 întâlniri / lună per persoană

Program complet

125lei/ lună
 • Se achită 500 de lei o singură dată la începerea programului
 • Suma acoperă 4 întâlniri / lună per persoană timp de 4 luni

Garanția satisfacției

Ai întrebări? Scrie-ne prin intermediul formularului de mai jos:

NUME

EMAIL

TELEFON

MESAJ