Life Design Workshop #1 – Descoperirea misiunii personale

Dragi prieteni, am plăcerea să vă invit la un nou început a conceptului Mentors Club unde vom începe o călătorie de creare prin design a propriei noastre vieți aspirate.

Primul atelier este denumit ,,Descoperirea misiunii personale” și este bazat pe cartea ,,How to Develop Your Personal Mission Statement” a dl. Stephen R. Covey.

Cu toții putem fi de acord că dacă nu știi unde te îndrepți vei sfârși ajungând nicăieri. Plecând de la această idee simplă, participanții își vor schița în cadrul atelierului propria misiune personală pe care o vor dezvolta pe parcurs, astfel încât viața fiecăruia să fie plină de semnificație și scop.

Cel care știe ,,de ce-ul” său poate trăi cu orice ,,ce”. – Victor Frankl

Atelierul nu vine gratuit, intrarea costă 20 de lei achitată la intrare și va fi facilitată de dl. Alexandru Blanaru și Oana Geangu. Am decis acest lucru pentru că ne dorim oameni care își asumă propria dezvoltare personală mai mult decât doar verbal. Accesul se face pe bază de rezevare online sau prin telefon/SMS/Whatsup la numărul 0723.009.003.

Evenimentul va avea loc luni, 2 decembrie, orele 18:30 – 20:30, la Clubul Ioio situat pe Str. Erou Ciprian Pintea nr.20 (vis-a-vis de clinica Palade, zona Tic-Tac). Pentru îndrumare puteți apela la acealși număr de telefon menționat anterior.

Rezervările sunt disponibile până luni, 2 decembrie, ora 16:00, pentru un număr de maxim 20 de persoane în ordinea rezervării. Așa că blochează-ți timpul în calendar și fă-ți rezervare acum!