logo mentor academy

Accelerator de experiență pentru traineri - formatori

Accelerează-ți cariera de trainer prin mentorare personalizată

portret blanaru alexandru

Alexandru Blanaru

Mentor & coach

Salutare! Sunt Alexandru Blanaru și din 2014 îmi dedic cu pasiune energia și expertiza în domeniul trainingului și dezvoltării personale. Am acumulat astfel o vastă experiență în proiectarea și livrarea programelor de formare transformaționale, care au impact real și de durată asupra participanților. În tot acest timp am elaborat zeci de programe de formare, am susținut sute de ore de training și am atins mii de cursanți.

Ca membru al echipei Maxwell Leadership România am dobândit abilitatea de a crea experiențe de învățare interactive și transformaționale. Cred cu tărie că oamenii învață cel mai bine atunci când sunt implicați activ, provocați să iasă din zona de confort și inspirați să-și valorifice potențialul. În programele mele, folosesc o varietate de metode non-formale, jocuri, simulări și exerciții experențiale care facilitează asimilarea rapidă a cunoștințelor și dezvoltarea abilităților. Mă adaptez flexibil la nevoile și stilurile de învățare ale cursanților și creez un mediu sigur și motivant pentru ei.

„Ca mentor în acest program, îți voi pune la dispoziție toată experiența mea împărtășind din cunoștințele și expertiza mea acumulată pentru a-ți accelera dezvoltarea ta ca trainer. Voi fi alături de tine în fiecare etapă a procesului, de la proiectarea sesiunilor până la livrarea lor cu impact maxim. Îți voi oferi sfaturi practice, feedback constructiv și încurajări pentru a-ți consolida încrederea și măiestria în arta trainingului.”

Dincolo de abilitățile tehnice, vei dobândi și o mentalitate de trainer de succes - una de învățare continuă, adaptabilitate, autenticitate și orientare către nevoile cursanților. Sunt nerăbdător să te ghidez în această călătorie de la trainer aspirant la profesionist cu experiență și impact. Hai să dăm startul transformării tale!

Programul nostru de mentorare pentru traineri te va ajuta să:

zoom conference
Programul de 400 lei azi la 200 lei
Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile

cum funcționează:

Ce primești achiziționând programul

zoom meeting
Programul de 400 lei azi la 200 lei
Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile

poți participa la program atât cât ai nevoie

Odată ce intri în program îți garantăm prețul pe toată durata acestuia. Tu alegi cât timp îl vei urma. Noi suntem aici pentru tine!

peste 60 de oameni recomandă serviciile noastre

60 de păreri pozitive pe Google și Facebook

„Prin munca noastră la Mentor Academy ne dorim să contribuim la o lume în care oamenii se pot bucura de programe educaționale calitative, asigurate de profesioniști orientați spre rezultate concrete.”

Alexandru Blanaru – fondator Mentor Academy România

Toate serviciile noastre conțin garanția satisfacției

Acest lucru înseamnă că îți poți cere banii înapoi în caz de nemulțumire înainte de a depăși jumătatea oricărui serviciu oferit.

Intrebări frecvente

Nu se întâmplă nimic. Poți participa la celalalte care îți rămân.

Achiziția programului presupune asumarea angajamentului de a fi prezent 90 min/săptămână online pentru următoarele 4 săptămâni. Astfel banii nu pot fi recuperați. Totuși poți renunța la program înainte de a treia întâlnire invocând garanția satisfacției.

De îndată ce se împlinește ziua și timpul ales la înscriere din săptămâna curentă sau următoarea după caz. Totuși pot exista întârzieri în cazul în care grupa nu este formată încă, apreciem înțelegerea ta!

Da. Toți participanții primesc o diplomă care sa ateste participarea în cadrul programului și recomandarea noastră care să sprijine dobândirea experienței acumulate

Ai alte întrebări?

Scrie-ne prin formularul alăturat și noi îți vom răspunde.

NUME

EMAIL

TELEFON

MESAJ

Rezervă-ți locul azi și hai să transformăm cunoștințele tale în experiență practică

Drepturi de autor © 2019-2024 S.C. Mentor Conect S.R.L., CUI 40746264, Reg. Com. J4/592/06.03.2019 | Toate drepturile rezervate